Om os

Hvem er vi?

HR Relationer har hovedsæde i Horsens og vi har samarbejdspartnere i flere byer i Danmark. HR Relationer er en virksomhed med fokus på kundens og kandidatens behov. Vi er med til at skabe trygge arbejdspladser og dermed et godt arbejdsmiljø.

Du er sikkert enig i, at dine ansatte er den vigtigste ressource i din virksomhed. De skaber værdi, kan være motiverende og inspirerende og i det hele taget medvirke til, at din virksomhed kører som en velsmurt maskine. Det omvendte kan også være tilfældet. En forkert person på det forkerte sted kan være ødelæggende for en virksomhed. -Derfor er målrettet rekruttering vigtigt.

Vi har fokus på nære relationer
Vores personale- og rekrutteringskonsulenter har forskellige baggrunde og erfaring fra erhvervslivet. Nogle kommer fra byggeri og anlæg, nogle kommer fra en privat eller en offentligt virksomhed og andre har arbejdet med rekruttering i mange år. Fælles for vores konsulenter er, at de er engagerede, har lang erhvervserfaring og er gode til de menneskelige relationer. Dette medvirker til at skabe det bedst mulige match.

Vi går op i at værne om de relationer vi opbygger, derfor er vores medarbejdere, kunder og kandidater vores vigtigste ressource. Med en tæt og personligt relation udvikler vi os sammen.

Vores vision
HR Relationer ønsker at være den foretrukne partner når det gælder rekruttering og projektansættelser. HR Relationer er med hele vejen, og vi skaber resultater via engagement og dialog mellem kandidat og virksomheden.

Vores værdier
Vores værdier udgør rammen for, hvordan vores koncept, system og rutiner skal udvikles og drives. Vores arbejde skal hvile på et gennemgribende værdigrundlag og skal udgøre en reference for hele virksomheden, samt hver enkelt medarbejders ageren. Vores værdier skal støtte vores ønske om at være en kundedrevet virksomhed, men samtidig have vores kandidater i fokus.

 • Synlighed
  Vi skal være synlige og tilgængelige for vores eksisterende og potentielle kunder, samt vores kandidater.
 • Engagement
  Vi skal arbejde bedre, hurtigere og klogere for at finde de bedste kandidater til vores kunder og de bedste job til vores kandidater.
 • Kompetence
  Vi skal stræbe efter, at tilegne os nye og aktuelle kompetencer inden for vores kunders og kandidaters specialistområder. For at finde den rette kandidat til det rette job, kræves der kompetencer inden for specialistområdet, virksomheden, organisationen og arbejdsmiljøet.
 • Innovation
  Vi skal altid anvende de nyeste og bedst tilpassede medier, værktøjer, systemer og metoder for at finde de rette kandidater. Vi trives med nytænkende og hurtig respons.

Vores fælles succes skal skabes via en daglig holdindsats på alle niveauer og med vores værdier for øje. Vores værdier skal præge vores arbejde og skal være kendt hos alle i organisationen.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]