Om os

Vi skaber gode resultater gennem engagement og dialog mellem virksomheden og kandidaten.

Hvem er vi?

HR Relationer har hovedsæde i Horsens og vi har samarbejdspartnere i flere byer i Danmark. HR Relationer er en virksomhed med fokus på kundens og kandidatens behov. Vi er med til at skabe trygge arbejdspladser og dermed et godt arbejdsmiljø.

Du er sikkert enig i, at dine ansatte er den vigtigste ressource i din virksomhed. De skaber værdi, kan være motiverende og inspirerende og i det hele taget medvirke til, at din virksomhed kører som en velsmurt maskine. Det omvendte kan også være tilfældet. En forkert person på det forkerte sted kan være ødelæggende for en virksomhed. Derfor er målrettet rekruttering vigtigt.

 

Vi har fokus på nære relationer
Vores personale- og rekrutteringskonsulenter har forskellige baggrunde og erfaring fra erhvervslivet. Nogle kommer fra byggeri og anlæg, nogle kommer fra en privat eller en offentligt virksomhed og andre har arbejdet med rekruttering i mange år. Fælles for vores konsulenter er, at de er engagerede, har lang erhvervserfaring og er gode til de menneskelige relationer. Dette medvirker til at skabe det bedst mulige match.

Vi går op i at værne om de relationer vi opbygger, derfor er vores medarbejdere, kunder og kandidater vores vigtigste ressource. Med en tæt og personligt relation udvikler vi os sammen.

 

 

 

HR Relationer Gazelle virksomhed

Vision

HR Relationer ønsker at være den foretrukne partner, når det gælder rekruttering og outplacement. HR Relationer er med hele vejen, og vi skaber resultater gennem engagement og dialog mellem kandidat og virksomheden.

Jaspir Pedersen
CEO &Founder

Det er en stor glæde for mig at hjælpe dig med at finde den rette medarbejder

For at nå det bedste resultat integrerer jeg i processen min viden og erfaring siden 2005 som HR konsulent, headhunter og coach.

jaspir

Netværk og relationer

HR Relationers succes bygger på vores kæmpe netværk, som fortsat plejes og udbygges.

 

Rådgivning

Jeg har det meste af mit liv vejledt og guidet mennesker omkring mig, og derfor er rådgivning en væsentlig del, når vi arbejder sammen omkring rekruttering.

 

Coaching

Jeg er uddannet psykoterapeut og coach og tilbyder stress og ledercoaching, da det ofte kommer naturligt ind i vore samtaler.

 

Værdier

Det er vigtigt for os at være en kundedrevet virksomhed, men samtidig skal vi have vores kandidater i fokus.

  • Ordentlighed
    Vi har respekt for både vores kunder og kandidater. Vi svarer hurtigst muligt. Vi lover ikke mere end, vi kan holde.
  • Samarbejde
    Vi har et godt gensidigt samarbejde gennem forventningsafstemning, opfølgende samtaler og vi er proaktive, hvis der opstår udfordringer.
  • Engagement
    Vi sætter os ind i kundens og kandidaternes ønsker og udfordringer for at finde de bedste kandidater til vores kunder og de bedste job til vores kandidater.

 

Fantastisk evne til at finde den eneste rigtige kandidat til dig.”

“Jeg har mødt mange mennesker på min vej. Det er dog sjældent at jeg har mødt en som Jaspir, som på en behagelig og imødekommende måde forstår at sætte sig ind i dit behov og det miljø du har behov for en kollega til. Hun har derfor en fantastisk evne til at finde den eneste rigtige kandidat til dig.”

 

 

KIA Import Danmark A/S

 

HR Relationer er virkelig topprofessionelle

“Så har vi endelig fundet vores nye kok, og det har vi gjort i et super godt samarbejde med HR Relationer. Vi kan kun sige, at de har virkelig fundet nogle helt fantastiske kandidater til os. Vi fik 3 super gode valgmuligheder. HR Relationer er virkelig topprofessionelle, helt fra start til slut.”

 

Restaurant Krøyer

HR Relationer

Adresse

Lichtenbergsgade 3C 1.
8700 Horsens

Book en aftale

Giv os et kald på 52 11 14 40
eller send en mail.

Følg mig på

HR Relationer Gazelle virksomhed