Projektansættelser

Projektansættelser

Vi vil arbejde tæt sammen med dig og din organisation for at sikre, at vores personaleløsninger passer perfekt til jer, uanset om der er tale om en midlertidig ansættelse grundet længerevarende sygemelding eller en projektansættelse til et projekt, der løber i en begrænset tidsperiode. HR Relationer er den eneste ressource, du behøver for at håndtere alle personalemæssige spørgsmål.

Sænker omkostningerne
Ved at have en lidt lavere grund bemanding og i stedet ansætte kandidater fra HR Relationer, når arbejdsbyrden øges, kan du sænke de faste personaleomkostninger. Derved beskytter du din permanente arbejdsstyrke, samtidig med at du bibeholder styringen af omkostningerne.

Andre fordele ved at bruge personaleløsninger fra HR Relationer

  • Overvejer du at ansætte, kan du projektansætte en person i en periode, før en eventuel fastansættelse
  • Er du utilfreds, har du mulighed for at udskifte kandidaten
  • Ingen udgifter til sygefravær
  • Ingen udgifter til ferie, du betaler normalt løn til feriedage
  • Ingen udgifter eller tabt arbejdstid med administration af arbejdsgiverafgifter, løn, feriepenge, sygedagpenge, forsikring og lignende, da dette dækkes af HR Relationer

Altid tæt og personlig opfølgning
Vi gør os umage, så både kunder og kandidater vil få den bedste oplevelse. For os er det vigtigt, at alle vores kandidater, føler at vi er en god og sikker arbejdsgiver. Vores mål er, at alle vores kandidater, skal have løbende medarbejdersamtaler og personlig opfølgning på deres arbejdsplads.

Når du får en kandidat fra HR Relationer, vil vi under opgavens periode planlægge telefonisk eller personlig kontakt til kandidaten og dig.

 

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]