Rekruttering

Vi nøjes ikke bare med at afdække lederens behov, vi afdækker også medarbejdernes behov, fordi lederes behov og medarbejdernes behov ikke nødvendigvis er de samme.

Få ro på krop og sjæl

Som leder ved du godt, hvad du vil have, når du skal rekruttere nye medarbejdere. Men kender du, dine medarbejderes ønsker for en fremtidig kollega? Det jo dem der skal arbejde med den nye kollega, i forhåbentligt mange år.

Vi tror på at relationer skaber værdi mellem virksomheden og medarbejderne
Hos HR Relationer nøjes vi ikke med at afdække lederens behov, vi afdækker også medarbejdernes behov. Når behovene er afdækket, går vi i gang med at finde de 2-3 kandidater til jer, som har de samme ønsker for et fremtidigt job. Derefter afholdes samtalerne sammen med dig/jer og kandidaterne. Efter samtalerne evaluerer vi og tager en snak om jeres valg, inden kandidaten får tilbudt jobbet.

What’s in for you?
HR Relationer går sine egne veje. Udover vores faglig stolthed, har vi en spirituel og holistisk tilgang, når vi skal ud og finde din nye medarbejder. Det vil kunne ses på bundlinjen, og som leder kan du holde fokus på den daglige drift og forretningsudvikling.

 

Når vi rekruttere din nye medarbejder:

N

Sparer du tid

N

Sparer du penge da det er dyrt at ansætte den forkerte

N

Du får tid til at arbejde med det, du er den bedste til

Vidste du

Forskning viser, at 40% af alle nyansættelser stopper indenfor det første år , da virksomheder ansætter på faglighed, men fyrer på personlighed og det koster på bundlinjen.

Bo H. Eriksen, Erhvervsøkonom og Lektor ved Institut for Marketing & Management ved Syddansk Universitet

Hvor lang tid tager en rekruttering?

Det tager omkring 4-8 uger alt efter hvilket niveau, der skal ansættes på.

Fantastisk evne til at finde den eneste rigtige kandidat til dig.”

“Jeg har mødt mange mennesker på min vej. Det er dog sjældent at jeg har mødt en som Jaspir, som på en behagelig og imødekommende måde forstår at sætte sig ind i dit behov og det miljø du har behov for en kollega til. Hun har derfor en fantastisk evne til at finde den eneste rigtige kandidat til dig.”

 

 

KIA Import Danmark A/S

 

HR Relationer er virkelig topprofessionelle

“Så har vi endelig fundet vores nye kok, og det har vi gjort i et super godt samarbejde med HR Relationer. Vi kan kun sige, at de har virkelig fundet nogle helt fantastiske kandidater til os. Vi fik 3 super gode valgmuligheder. HR Relationer er virkelig topprofessionelle, helt fra start til slut.”

 

Restaurant Krøyer

HR Relationer

Adresse

Lichtenbergsgade 3C 1.
8700 Horsens

Book en aftale

Giv os et kald på 52 11 14 40
eller send en mail.

Følg mig på

HR Relationer Gazelle virksomhed