Rekruttering

Rekruttering

Vidste du at…
Forskning viser, at 40% af alle nyansættelser stopper indenfor det første år (Kilde: Bo H. Eriksen, Erhvervsøkonom og Lektor ved Institut for Marketing & Management ved Syddansk Universitet), da virksomheder ansætter på faglighed, men fyrer på personlighed og det koster på bundlinjen.

Som leder ved du godt, hvad du vil have, når du skal rekruttere nye medarbejdere. Men kender du, dine medarbejderes ønsker for en fremtidig kollega? Det jo dem der skal arbejde med den nye kollega, i forhåbentligt mange år.

Vi tror på at relationer skaber værdi mellem virksomheden og medarbejderne
Hos HR Relationer nøjes vi ikke med at afdække lederens behov, vi afdækker også medarbejdernes behov. Når behovene er afdækket, går vi igang med at finde de 2-3 kandidater til jer, som har de samme ønsker for et fremtidigt job. Derefter afholdes samtalerne sammen med dig/jer og kandidaterne. Efter samtalerne evaluerer vi og tager en snak om jeres valg, inden kandidaten får tilbudt jobbet.

Denne proces tager omkring 4-8 uger alt efter hvilket niveau, der skal ansættes på.

What’s in for you?
HR Relationer går sine egne veje. Udover vores faglig stolthed, har vi en spirituel og holistisk tilgang, når vi skal ud og finde din nye medarbejder. Det vil kunne ses på bundlinjen, og som leder kan du holde fokus på den daglige drift og forretningsudvikling.

Ring til os på tlf. +45 5211 1440